Prime Minister's Office
PM urges women to enrol for Mahila Samman Saving Certificate
29 APR 2023 8:56AM by PIB Delhi
The Prime Minister has urged women to enrol for Mahila Samman Saving Certificate (MSSC).
Retweeting a tweet by Union Minister for Women and Child Development, Smt Smriti Irani about enhancing financial inclusion & providing better returns to women through MSSC, the Prime Minister said:
“I also urge more women to enrol for MSSC. It offers many advantages for our Nari Shakti.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
মহিলা সম্মান সেভিং সর্তিফিগেদ লৈনবা প্রধান মন্ত্রীনা নুপীশিংদা তকশিনখ্রে
29 APR 2023 8:56AM by PIB Imphal
মহিলা সম্মান সেভিং সর্তিফিগেদ(এম এস এস সি) লৈনবা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা নুপীশিংদা তকশিনখ্রে।
এম.এস.এস.সিগী খুৎথাংদা নুপীশিং শেন-থুমগী কান্নবা হেন্না ফংহন্নবা অমসুং শেন্দোং হেন্না ফংনবগী মতাংদা ফোঙদোকখিবা ৱুমেন অমসুং চাইল্দ দিবলপমেন্তগী য়ুনিয়ন মিনিস্তর শ্রীমতি স্মৃতি ইরানিগী ত্বিৎ অমা অমুক হন্না ত্বিৎ তৌরদুনা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি:
“মহিলা সম্মান সেভিং সর্তিফিগেদ মশিং য়াম্না লৈনবা ঐনসু নুপীশিংদা তকশিল্লি। মসিনা ঐখোয়গী নারি শক্তিগীদমক খুদোংচাবা কয়া পীগনি”।