প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
ব্রহ্মপুত্র তুরেল মখাদা ঐচ.দি.দি. থৌওংনা ইঞ্চি ২৪গী দাইমেতর ওইগদবা নেচরেল গ্যাস পাইপলাইন তিংদুনা নোর্থইস্ত গ্যাস গ্রিদ প্রোজক্তনা ফংখিবা অচৌবা পন্দোলবু প্রধান মন্ত্রীনা থাগৎখ্রে
26 APR 2023 1:45PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা, ব্রহ্মপুত্র তুরেল মখাদা ঐচ.দি.দি. থৌওংনা ইঞ্চি ২৪গী দাইমেতর ওইগদবা নেচরেল গ্যাস পাইপলাইন তিংদুনা নোর্থইস্ত গ্যাস গ্রিদ প্রোজক্তনা ফংখিবা অচৌবা পন্দোলবু থাগৎখ্রে‍।
এসিয়াগী ওইনা খ্বায়দগী শাংবা অমদি মালেমগী ওইনা অনিসুবা খ্বায়দগী শাংবা তুরেল লান্দুনা পুবা হায়দ্রোকার্বোন পাইপলাইনগী রেকোর্দ সেত তৌবগী মতাঙদা পেত্রোলিয়ম অমদি নেচরেল গ্যাস মন্ত্রালয়গী ত্বীত অমা শেয়র তৌরদুনা, প্রধান মন্ত্রীনা ত্বীত তৌরকখি:
“তশেংনা ফিদম্নিংঙাইনি!”

Prime Minister's Office
PM hails major milestone in Northeast Gas Grid project with construction of 24-inch diameter natural gas pipeline through HDD method under Brahmaputra River
26 APR 2023 1:45PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has hailed the major milestone in Northeast Gas Grid project with construction of 24-inch diameter natural gas pipeline through HDD method under Brahmaputra River.
Sharing a tweet by Ministry of Petroleum and Natural Gas about setting a record for the longest hydrocarbon pipeline river crossing in Asia & the second-longest in the world, the Prime Minister tweeted:
“Exemplary!”