প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
খেলো ইন্দিয়া চহি ৫ মপুংফারকপদা শান্ন-খোৎনবগী হৈশিংবা পুক্নিং থৌগৎনবা মসিনা লৌরিবা থৌদাং প্রধান মন্ত্রীনা থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে
22 APR 2023 7:49PM by PIB Imphal
খেলো ইন্দিয়া চহি ৫ মপুংফারকপদা শান্ন-খোৎনবগী হৈশিংবা পুক্নিং থৌগৎনবা মসিনা লৌরিবা থৌদাং প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে।
য়ুথ এফেয়ার্স অমসুং স্পোর্তসকী য়ুনিয়ন মিনিস্তর শ্রী অনুরাগ সিংহ থাকুরগী ত্বিৎ অমগী পাউখুম পীরদুনা, প্রধান মন্ত্রীনা ত্বিৎ তৌখি;
“খেলো ইন্দিয়া চহি ৫ মপুংফারকপগা লোয়ন্না, শান্নবগী হৈথোই-শিংথোইবা পুক্নিং থৌগৎনবা অমসুং মাংজিল থাবা ঙম্নবা শান্নরোয়শিংদা মফম অমা পীনবা থবক অসিনা লৌরিবা থৌদাং ঐখোয়না থাগৎলি। ভারত্তা শান্নবা চাউখৎনবা চুনবা ফিবম শেমগৎনবা ঐখোয়গী সরকারনা মখা তানা থবক তৌখিগনি”।

Prime Minister's Office
PM acknowledges role played by Khelo India in encouraging sporting talent on completion of 5 years of initiative
22 APR 2023 7:49PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has acknowledged the role played by Khelo India in encouraging sporting talent on completion of 5 years of the initiative.
Replying to a tweet by Union Minister for Youth Affairs and Sports, Shri Anurag Singh Thakur, the Prime Minister tweeted;
“As we mark 5 Years Of Khelo India, we acknowledge the role played by this initiative in encouraging sporting talent and giving a great platform to athletes to shine. Our Government shall continue to create the ideal environment for sports to thrive in India.”