প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
হায়দ্রবাদ অমসুং সিকন্দরবাদতা কিলোমিতর ৯০ ফাওবা এম.এম.তি.এস রেল নেতৱার্ক পাকথোক-চাউথোকহনবদা প্রধান মন্ত্রীনা থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে
21 APR 2023 10:19AM by PIB Imphal
হায়দ্রবাদ অমসুং সিকন্দরবাদতা কিলোমিতর ৯০ ফাওবা এম.এম.তি.এস রেল নেতৱার্ক পাকথোক-চাউথোকহনবদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে।
সাউথ সেন্ত্রেল রেলৱেগী ত্বিৎ অমা সিয়ার তৌরদুনা, প্রধান মন্ত্রীনা ত্বিৎ তৌখি;
“মসিনা হায়দ্রবাদ, সিকন্দরবাদ অমসুং নক্নবা মফমশিংগী মীওইশিং কান্নবা পীরগনি”।

Prime Minister's Office
PM lauds expansion of MMTS Rail Network up to 90km in Hyderabad and Secunderabad
21 APR 2023 10:19AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has lauded the expansion of MMTS Rail Network up to 90km in Hyderabad and Secunderabad.
Sharing a tweet by South Central Railway, the Prime Minister tweeted;
“This shall benefit the people of Hyderabad, Secunderabad and nearby areas.”