Prime Minister's Office
PM congratulates winners of Cheetah Naming Contest
21 APR 2023 10:14AM by PIB Delhi
The Prime Minister has congratulated the winners of Cheetah Naming Contest.
Retweeting a tweet by Union Minister for Environment and Climate Change, Shri Bhupender Yadav, the Prime Minister said:
“Congratulations to the winners and hoping that the Cheetahs continue to remain happy as well as healthy.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা চীতা মমিং থোনবগী অথোই অহেন তান্নবদা মায় পাক্লবশিংবু থাগৎখ্রে
21 APR 2023 10:14AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রীনা চীতা মমিং থোনবগী অথোই অহেন তান্নবদা মায় পাক্লবশিংবু থাগৎখ্রে‍।
এনভাইরনমেন্ত অমদি ক্লাইমেৎ চেঞ্জকী কেন্দ্র মন্ত্রী, শ্রী ভুপেন্দর য়াদবনা তৌরকপা ত্বীত অমবু অমুক হন্না ত্বীত তৌরদুনা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি:
“অথোইবশিংগী মফমদা নুংঙাইবা ফোঙদোকচরি অমদি চীতাশিংসু নুংঙাইনা অমদি মশা মউ ফনা মখা তানা লৈখিগনি হায়না থাজৈ‍।”