Prime Minister's Office
Prime Minister Narendra Modi holds telephone conversation with Prime Minister of Denmark
The leaders review the progress of the India-Denmark Green Strategic Partnership and express satisfaction at high-level exchanges and growing cooperation
PM Frederiksen appreciates India’s G20 initiatives and conveys Denmark’s full support
The leaders agree to celebrate the 75th anniversary of India-Denmark relations next year in 2024
20 APR 2023 6:08PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi had a telephone conversation today with H.E. Ms. Mette Frederiksen, Prime Minister of Denmark.
PM congratulated PM Frederiksen on her appointment as the Prime Minister of Denmark for a second term.
The two leaders reviewed the progress of the India-Denmark Green Strategic Partnership. They expressed satisfaction at the recent high-level exchanges and the growing cooperation.
PM briefed PM Frederiksen on India's ongoing Presidency of the G20 and its key priorities. PM Frederiksen appreciated India’s initiatives and conveyed Denmark’s full support to them.
The two leaders agreed to celebrate the 75th anniversary of India-Denmark relations next year in 2024 in a befitting manner and to explore areas to diversify their relations further.

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রী নরেন্দ্র মোদীনা দেনমার্ককী প্রধান মন্ত্রীগা তেলিফোন্দা ৱারি শানখ্রে
লুচিংবশিংনা ইন্দিয়া-দেনমার্ক গ্রিন স্ত্রাতেজিক পার্তনরশিপকী খুমাংচাউশিনবা হন্না য়েংশিনখ্রে অমসুং অৱাং থাক্তা ৱারি শানবা অমসুং মতেং পীনবা হেনগৎলকপদা অপেনবা ফোঙদোকখ্রে
প্রধান মন্ত্রী ফ্রেদেরিকসেননা ভারতকী জি-২০গী থবকশিং থাগৎখ্রে অমসুং দেনমার্কনা মপুংফানা মতেং পাংগনি হায়বগী থাজবা ফোঙদোকখি
মথং চহি ২০২৪দা ইন্দিয়া-দেনমার্ককী মরী চহি ৭৫ মপুং ফারকপগী থৌরম পাংথোকপা হায়না লুচিংবশিংনা য়ানখি
20 APR 2023 6:08PM by PIB Imphal
ঙসি প্রধান মন্ত্রী নরেন্দ্র মোদীনা দেনমার্ককী প্রধান মন্ত্রী মেত্ত ফ্রেদেরিকসেনগা তেলিফোন্দা ৱারি শানখ্রে।
অনিশুবা তার্ম অমগী মহাক দেনমার্ককী প্রধান মন্ত্রী হাপ্পদা প্রধান মন্ত্রী মোদীনা প্রধান মন্ত্রী ফ্রেদেরিকসেন থাগৎপা ফোঙদোকখি।
লুচিংবা অনিনা ইন্দিয়া-দেনমার্ক গ্রিন স্ত্রাতেজিক পার্তনরশিপকী খুমাংচাউশিনবা হন্না য়েংশিনখ্রে অমসুং অৱাং থাক্তা ৱারি শানবা অমসুং মতেং পীনবা হেনগৎলকপদা মখোয়না অপেনবা ফোঙদোকখ্রে।
হৌজিক ভারতনা জি-২০গী প্রসিদেন্ত ওইরিবা অসিগী মতাংদা প্রধান মন্ত্রী মোদীনা প্রধান মন্ত্রী ফ্রেদেরিকসেনদা পাউদমখি। প্রধান মন্ত্রী ফ্রেদেরিকসেননা ভারতকী জি-২০গী থবকশিং থাগৎখ্রে অমসুং দেনমার্কনা মপুংফানা মতেং পাংগনি হায়বগী থাজবা ফোঙদোকখি।
মথং চহি ২০২৪দা ইন্দিয়া-দেনমার্ককী মরী চহি ৭৫ মপুং ফারকপগী থৌরম মওং তানা পাংথোকপা হায়না লুচিংবশিংনা য়ানখি অমসুং মখা তানা মখোয়গী মরীশিং পাকথোক-চাউথোক্নবা হিরমশিং থিদোকপা হায়না য়ানখি।