প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
গ্ৰীষ্মকালৰ সময়ছোৱাত যাত্ৰীসকলৰ সুচল ভ্ৰমণ নিশ্চিতকৰণৰ বাবে ২১৭ বিশেষ ট্ৰেইনৰ সংযোজনত প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ সন্তোষ
12 APR 2023 5:50PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে গ্ৰীষ্মকালৰ সময়ছোৱাত যাত্ৰীসকলৰ সুচল ভ্ৰমণ নিশ্চিতকৰণৰ বাবে ২১৭ বিশেষ ট্ৰেইনৰ সংযোজনত সন্তোষ প্ৰকাশ কৰে।
প্ৰেছ ইনফৰ্মেশ্যন ব্যুৰ’ৰ এটা টুইট শ্বেয়াৰ কৰি প্ৰধানমন্ত্ৰীগৰাকীয়ে এইদৰে টুইট কৰেঃ
“এই সংযোজনে সমগ্ৰ গ্ৰীষ্মকালছোৱাত আৰাম আৰু যোগাযোগ ব্যৱস্থাৰ বৰ্ধন ঘটাব।”

Prime Minister's Office
PM hails addition of 217 Special Trains to ensure smooth travel for passengers during summer season
12 APR 2023 5:50PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has hailed the addition of 217 Special Trains to ensure smooth travel for passengers during summer season.
Sharing a tweet by Press Information Bureau, the Prime Minister tweeted:
“This will enhance comfort and connectivity through the summer.”