প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা তেলঙ্গানাগী হায়দ্রবাত্তা সিকন্দরবাদ রেলৱে স্তেসন্দা সিকন্দরবাদ-ত্রিরুপতি বন্দে ভারত এক্সপ্রেস লমথাখ্রে
08 APR 2023 5:00PM by PIB Imphal
ঙসি প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা তেলঙ্গানাগী হায়দ্রবাত্তা সিকন্দরবাদ রেলৱে স্তেসন্দা সিকন্দরবাদ-ত্রিরুপতি বন্দে ভারত এক্সপ্রেস লমথাখ্রে। থৌরম মফম য়ৌবগা, প্রধান মন্ত্রীনা সিকন্দরবাদ-ত্রিরুপতি বন্দে ভারত এক্সপ্রেস য়েংখি অমসুং অঙাংশিং অমসুং ত্রেনগী ক্রিয়ুশিংগা ৱারি শানখি।
প্রধান মন্ত্রীনা ত্বিৎ তৌখি;
“বন্দে ভারত এক্সপ্রেস লমথাবা অসিনা সিকন্দরবাদ অমসুং তিরুপতিগী মরক্তা চৎথোক-চৎশিন হেনগৎহল্লগনি। ত্রেন অসিগীদমক ঐনা তেলঙ্গানা অমসুং অন্ধ্র প্রদেসকী মীয়াম থাগৎপা ফোঙদোকচরি”।
আই.তি সহর হায়দ্রবাদ অমসুং ভাগবন ভেনকাতেশ্বরগী লৈফম তিরুপতিগা শম্নবা, সিকন্দরবাদ-তিরুপতি বন্দে ভারত এক্সপ্রেস অসি তেল্লবা থা অহুমগী মনুংদা তেলঙ্গানাদগী চেনবা হৌগদবা অনিশুবা বন্দে ভারত ত্রেন্নি। ত্রেন অসিনা সহর অনিগী মরক্তা চৎথোক-চৎশিন্দা চঙবা মতম পুং ৩:৩০দা হন্থহনগনি অমসুং মরুওইনা লাই খুরুম্বা লাকপশিং কান্নগনি।
থৌরম অদুদা প্রধান মন্ত্রীগা লোয়ন্না তেলঙ্গানাগী রাজ্যপাল দোক্তর তামিলিসাই সাউন্দারারাজন, রেলৱেজগী য়ুনিয়ন মিনিস্তর অশ্বিনি বৈষ্ণো অমসুং তুরিজমগী য়ুনিয়ন মিনিস্তর শ্রী জি কিসন রেদ্দি শরুক য়াখি।

Prime Minister's Office
PM flags off Secunderabad-Tirupati Vande Bharat Express at Secunderabad Railway Station in Hyderabad, Telangana
08 APR 2023 5:00PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi flagged off the Secunderabad-Tirupati Vande Bharat Express at Secunderabad Railway Station in Hyderabad, Telangana today. Upon arriving at the venue, the Prime Minister inspected the Secunderabad-Tirupati Vande Bharat Express and also interacted with children as well as with the train’s crew.
The Prime Minister tweeted:
“Flagged off the Vande Bharat Express that enhances connectivity between Secunderabad and Tirupati. I congratulate the people of Telangana and Andhra Pradesh for this train.”
Secunderabad-Tirupati Vande Bharat Express connecting IT City, Hyderabad with the Abode of Lord Venkateswara, Tirupati, is the second Vande Bharat train to be started from Telangana within a short span of three months. The train will reduce the travel time between the two cities by almost three and a half hours and will be particularly beneficial for pilgrims.
The Prime Minister was accompanied by the Governor of Telangana, Dr Tamilisai Soundararajan, the Union Minister for Railways, Shri Ashwini Vaishnaw and the Union Minister of Tourism, Shri G Kishan Reddy on the occasion.