প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
সিকন্দরাবাদ অমসুং তিরুপতিগী মরক্তা চেনগদবা ভন্দে ভারত এক্সপ্রেসনা মরু ওইনা স্পিরিচুএল তুরিজমদা কান্নবা পীরগনি অমসুং শেন্মীৎলোনদা শাহৌ পীরগনি: পি.এম.
07 APR 2023 11:10AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা হায়খি ভন্দে ভারত এক্সপ্রেস অসি চাউথোকচবা, নুংঙাইবা অমসুং কন্নেক্তিবিতীগা পাঙ্খক ওই।
কলচর অমসুং তুরিজমগী কেন্দ্র মন্ত্রী, শ্রী জি কিশন রেদ্দীনা সিকন্দরাবাদ অমসুং তিরুপতিগী মরক্তা চেনগদবা ভন্দে ভারত এক্সপ্রেস লমথাবগী মতাংদা তৌখিবা ত্বিত অমা শিয়র তৌরদুনা প্রধান মন্ত্রীনা ত্বিত তৌখি;
“ভন্দে ভারত এক্সপ্রেস অসি চাউথোকচবা, নুংঙাইবা অমসুং কন্নেক্তিবিতীগা পাঙ্খক ওই। সিকন্দরাবাদ অমসুং তিরুপতিগী মরক্তা চেনগদবা ত্রেন অসিনা তুরিজম, মরু ওইনা স্পিরিচুএল তুরিজমদা কান্নবা পীরগনি। মসিনা শেন্মীৎলোনদসু শাহৌ পীরগনি।”

Prime Minister's Office
Vande Bharat Express between Secunderabad and Tirupati will particularly benefit spiritual tourism and boost economic growth: PM
07 APR 2023 11:10AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has remarked that Vande Bharat Express is synonymous with pride, comfort and connectivity.
Sharing a tweet by Union Minister for Culture and Tourism, Shri G Kishan Reddy about flagging off Vande Bharat Express between Secunderabad and Tirupati by Shri Modi, the Prime Minister tweeted:
“Vande Bharat Express is synonymous with pride, comfort and connectivity. The train between Secunderabad and Tirupati will benefit tourism, particularly spiritual tourism. It will also boost economic growth.”