Prime Minister's Office
Our Government is doing a lot of work to bring a positive change in the lives of our fishermen: PM
06 APR 2023 10:00AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has said that our Government is doing a lot of work to bring a positive change in the lives of our fishermen including ensuring easier access to credit, making latest technology available, upgrading infrastructure and more.
In response to a tweet by the Union Cabinet Minister of Fisheries, Animal Husbandry and Dairying, the Prime Minister said;
"Good trend. Our Government is doing a lot of work to bring a positive change in the lives of our fishermen including ensuring easier access to credit, making latest technology available, upgrading infrastructure and more."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
ঐখোয়গী ঙামীশিংগী পুন্সিদা অফবা অওনবা অমা পুরক্নবা ঐখোয়গী সরকারনা থবক কয়া তৌরি: পি.এম.
06 APR 2023 10:00AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা হায়খি ক্রেদিৎ লাইনা ফংহনবা, খ্বাইদগী নৌবা তেক্নোলোজী ফংহনবা, ইনফ্রাস্ত্রকচর অপগ্রেদ তৌবা অমসুং অহেনবা কয়া য়াওনা ঐখোয়গী ঙামীশিংগী পুন্সিদা অফবা অওনবা অমা পুরক্নবা ঐখোয়গী সরকারনা থবক কয়া তৌরি।
ফিশরীজ, এনিমেল হসবেন্দরী অমসুং দাইরিয়িংগী কেন্দ্রগী মন্ত্রীনা তৌখিবা ত্বিত অমগী পাউখুমদা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“অফবা অহোংবনি। ক্রেদিৎ লাইনা ফংহনবা, খ্বাইদগী নৌবা তেক্নোলোজী ফংহনবা, ইনফ্রাস্ত্রকচর অপগ্রেদ তৌবা অমসুং অহেনবা কয়া য়াওনা ঐখোয়গী ঙামীশিংগী পুন্সিদা অফবা অওনবা অমা পুরক্নবা ঐখোয়গী সরকারনা থবক কয়া তৌরি।”