প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না অরুনাচল প্রদেশকী মুক্তো এসেমব্লী কনস্তিত্বেন্সীদা মাগো খুঙ্গংগী ঙমখৈদা লৈবা মফমশিংদা চাউখৎ-থৌরাংগী থবকশিংবু তরাম্না ওকপা।
05 APR 2023 10:57AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা অরুনাচল প্রদেশকী মুক্তো এসেমব্লী কনস্তিত্বেন্সীদা মাগো খুঙ্গংগী ঙমখৈদা লৈবা মফমশিংদা চাউখৎ-থৌরাংগী থবকশিংবু তরাম্না ওকখি অমসুং হায়খি মদুদি মসিনা ঙমখৈদা লৈবা খুঙ্গংশিংদা লৈরিবশিং অদুবু চাঊখৎহল্লগনি।
অরুনচল প্রদেশকী মুখ্য মন্ত্রী, শ্রী পেমা খান্দুনা তৌরকপা ত্বীতকী পাউখুম ওইনা, প্রধান মন্ত্রীনা অসুম্না ত্বীত তৌখি;
“ঙমখৈগী মফমশিংদা তরাম্না ওক্নিংঙাই ওইবা চাউখৎ-থৌরাংগী থবকশিং, মসিনা ঙমখৈদা লৈবা খুঙ্গংশিংদা লৈরিবশিং অদুবু চাউখৎহল্লগনি।”

Prime Minister's Office
PM welcomes development in the border areas of Mago village in Mukto assembly constituency of Arunachal Pradesh
05 APR 2023 10:57AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi welcomed development in the border areas of Mago village in Mukto assembly constituency of Arunachal Pradesh and said that this will empower those living in border villages.
Responding to the tweet by Arunachal Pradesh Chief Minister, Shri Pema Khandu, the Prime Minister tweeted;
"A welcome development in the border areas, which will empower those living in border villages."