Prime Minister's Office
PM recalls all those who contributed to India's strides in the maritime world on National Maritime Day
05 APR 2023 2:28PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has reaffirmed India's commitment to port-led development on National Maritime Day today.
Responding to the tweet by Union Minister for Ports, Shipping and Waterways, Shri Sarbananda Sonowal, the Prime Minister tweeted:
"We in India have been blessed with a rich maritime heritage and we are very proud of that. On National Maritime Day, we recall all those who contributed to India's strides in the maritime world and reaffirm our commitment to further port-led development."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
নেসনেল মেরিতাইম দে লাকপদা প্রধান মন্ত্রীনা সমুদ্রগী লমদা ভারতকী খুমাঙ চাউশিনবা পুরকপদা মতেং পাংখিবশিং নিংশিংখ্রে
05 APR 2023 2:28PM by PIB Imphal
ঙসি নেসনেল মেরিতাইম দে নুমিত্তা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা হিথাংফম্না মাঙজিল থাদুনা চাউখৎপা পুরক্নবা ভারতনা পায়খৎলিবা থবকশিং অমুক হন্না ফোঙদোকখ্রে।
পোর্তস, সিপ্পিং অমসুং ৱাতরৱেজগী য়ুনিয়ন মিনিস্তর শ্রী সর্বনন্দা সোনোৱালগী ত্বিৎকী পাউখুম পীরদুনা, প্রধান মন্ত্রীনা ত্বিৎ তৌখি;
“ঐখোয়গী ভারত ইনাকখুল্লবা মেরিতাইম হেরিতেচ অমা লৈরি অমসুং ঐখোয় মদুগীদমক চাউথোকচৈ। নেসনেল মেরিতাইম দে লাকপদা, সমুদ্রগী লমদা ভারতকী খুমাঙ চাউশিনবা পুরকপদা মতেং পাংখিবশিং ঐখোয়না নিংশিংলি অমসুং হিথাংফম্না মাঙজিল থাদুনা চাউখৎপা পুরক্নবা ঐখোয়গী ফিরেপ অমুক হন্না চেৎশিহল্লে”।