প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
ভারতকী ক্রিকেত শান্নরোয় সালিম দুরানি লৈখিদবদা প্রধান মন্ত্রীনা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে
02 APR 2023 10:30AM by PIB Imphal
ভারতকী ক্রিকেত শান্নরোয় সালিম দুরানি লৈখিদবদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে।
ত্বিৎ থ্রিদ অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“সালিম দুরানি ক্রিকেতকী লাইপোক অমনি অমসুং মশামক মহৈলোয়শঙ অমনি। ক্রিকেতকী তাইবংদা ভারতনা ফগৎলকপদা মহাক্না অচৌবা থৌদাং অমা লৌখি। ফিল্দ ময়াইদা অমসুং মপান্দা, মহাক্কী স্তাইলগীদমক মহাক মমিং চৎলি। মহাক লৈখিদবদা অৱাবা ফাওহল্লে। মহাক্কী ইমুং-মনুং অমসুং মরুপ-মপাংশিংগী অৱাবদা শরুক য়াজরি। মহাক্কী থৱায়না ইংনা পোথাবা ওইরসনু”।
“সালিম দুরানি জিগা গুজরাতকা কুইরবা অমসুং অচেৎপা মরী অমা লৈনৈ। মহাক্না চহি খর সৌরাস্ত্রা অমসুং গুজরাতকী শান্নরমখি। মহাক্না গুজরাত মহাক্কী য়ুম ওইখি। ঐ মহাক্কা ৱারি শানবগী খুদোংচাবা অমা ফংখ্রে অমসুং মহাক্কী মগুনশিংদা অপেনবা পোকখি। মহাক্কা অমুক হন্না উনরোই”।

Prime Minister's Office
PM condoles demise of former Indian Cricketer, Salim Durani
02 APR 2023 10:30AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed deep grief over the demise of former Indian Cricketer, Salim Durani.
In a tweet thread, the Prime Minister said;
“Salim Durani Ji was a cricketing legend, an institution in himself. He made a key contribution to India’s rise in the world of cricket. On and off the field, he was known for his style. Pained by his demise. Condolences to his family and friends. May his soul rest in peace.”
“Salim Durani Ji had a very old and strong association with Gujarat. He played for Saurashtra and Gujarat for a few years. He also made Gujarat his home. I have had the opportunity to interact with him and was deeply impressed by his multifaceted persona. He will surely be missed.”
The Prime Minister, Shri Narendra Modi also shared glimpses of his meeting with former Indian Cricketer, Salim Durani.