প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
মীচম মীয়ামগী পুন্সিদা অহোঙবা পুরকপশিং মন কি বাতনা ইকায়খুম্নবা উৎলি: প্রধান মন্ত্রী
31 MAR 2023 9:08AM by PIB Imphal
কোফি তেবল বুক “ভোইস ওফ ইন্দিয়া-মোদী এন্দ হিস ত্রান্সফোর্মেতিপ মন কি বাত’ পুথোকপগীদমক প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা সি.এন.এন নিউজ ১৮ নেতৱার্ক থাগৎখ্রে। লাইরিক অদু ভারতকী উপ-রাস্ত্রপতিনা নিউজ ১৮ রাইজিং ইন্দিয়া সম্মিৎতা ফোঙখি অমসুং লাইরিক অদুদা মখোয়না অচৌবা ইথিল পীখিবা মীওইশিংগী থবক অমসুং মীওইশিং পল্লি।
উপ-রাস্ত্রপতিগী ত্বিৎ অমগী পাউখুম পীরদুনা, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ত্বিৎ তৌখি;
“#MannKiBaat কী খ্বাইদগী ফজবা শরুক্তি মসিনা মীচম মীয়ামগী পুন্সিদা অহোঙবা পুরকপশিং ইকায়খুম্নবা উৎপা অসিনি। থৌরম অসি ১০০শুবা ইপিসোদ মপুং ফারকপগা লোয়ন্না, @CNNnews18 গুম্বা অমনা অচৌবা ইথিল পীখিবা মীওইশিংগী থবক অমসুং মীওইশিং মশক খঙবগীদমক ঐনা থাগৎচরি”।

Prime Minister's Office
Mann ki Baat celebrates grassroots level change makers: PM
31 MAR 2023 9:08AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has complimented CNN News 18 network for bringing out the Coffee Table Book “Voice of India-Modi and His Transformative Mann ki Baat” which was unveiled by the Vice President of India at the News 18 Rising India Summit as the book acknowledges the people mentioned and the impact they have created.
In reply to a tweet by the Vice President, Shri Narendra Modi tweeted :
"The most beautiful part about #MannKiBaat is the manner in which it celebrates grassroots level change makers. As this programme completes hundred episodes, I compliment efforts like the one by @CNNnews18 to acknowledge the people mentioned and the impact they have created."