Prime Minister's Office
PM announces ex-gratia for Indore mishap victims
30 MAR 2023 7:21PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has announced an ex-gratia from Prime Minister's National Relief Fund (PMNRF) for Indore mishap victims.
The Prime Minister's office tweeted;
"An ex-gratia of Rs. 2 lakh from PMNRF would be given to the next of kin of each deceased in the unfortunate tragedy in Indore today. The injured would be given Rs. 50,000: PM @narendramodi

প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
ইন্দোৰত সংঘটিত দুৰ্ঘটনাত পতিতসকললৈ এককালীন সাহায্য ঘোষণা প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ
30 MAR 2023 7:21PM by PIB Guwahati
ইন্দোৰত সংঘটিত দুৰ্ঘটনাত হতাহতসকলৰ বাবে ‘প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ ৰাষ্ট্ৰীয় সাহায্য পুঁজি’ (পিএমএনআৰএফ)ৰ পৰা এককালীন সাহায্য ঘোষণা কৰিছে প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে ।
প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়ে কৰা ‘টুইট’-ত কোৱা হৈছে;
"আজি ইন্দোৰত সংঘটিত দুৰ্ভাগ্যজনক ঘটনাটোত নিহত প্ৰতিগৰাকী ব্যক্তিৰ নিকটাত্মীয়ক ‘পিএমএনআৰএফ’ৰ পৰা ২ লাখ টকাৰ অনুদান প্ৰদান কৰা হ'ব। আহতসকলক ৫০,০০০ টকাকৈ দিয়া হ'ব: প্ৰধানমন্ত্ৰী @narendramodi