Prime Minister's Office
PM announces ex-gratia for Indore mishap victims
30 MAR 2023 7:21PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has announced an ex-gratia from Prime Minister's National Relief Fund (PMNRF) for Indore mishap victims.
The Prime Minister's office tweeted;
"An ex-gratia of Rs. 2 lakh from PMNRF would be given to the next of kin of each deceased in the unfortunate tragedy in Indore today. The injured would be given Rs. 50,000: PM @narendramodi

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
ইন্দোরগী খুদোংথিবা থৌদোক্তা লৈখিদ্রবশিংগী প্রধান মন্ত্রীনা এক্স-গ্রেসিয়া লাউথোক্লে
30 MAR 2023 7:21PM by PIB Imphal
ইন্দোরগী খুদোংথিবা থৌদোক্তা লৈখিদ্রবশিংগীদমক প্রাইম মিনিস্তরস নেসনেল রিলিফ ফন্দ(পি এম এন আর এফ)তগী প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা এক্স-গ্রেসিয়া লাউথোক্লে।
প্রধান মন্ত্রীগী ওফিসনা ত্বিৎ তৌখি;
“ঙসি ইন্দোরগী লাইবক থিবা থৌদোক অদুদা লৈখিদ্রবশিংগা নক্নবা ইমুং-মনুংগী মীওইশিংদা প্রাইম মিনিস্তরস নেসনেল রিলিফ ফন্দ(পি এম এন আর এফ)তগী লুপা লাখ ২গী এক্স-গ্রেসিয়া অমা পীরগনি। অশোকপশিংদা লুপা ৫০,০০০ পীরগনি: প্রধান মন্ত্রী@narendramodi”।