প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
গুজরাত্তা হনুবীশিংগী শান্ন-খোৎনবগী থৌরমশিং প্রধান মন্ত্রীনা থাগৎখ্রে
26 MAR 2023 10:51AM by PIB Imphal
গুজরাত্তা হনুবীশিংগী অখন্ননা শীনবা তোপ-তোপ্পা শান্ন-খোৎনবগী থৌরমশিং প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে।
গুজরাত্তা অহল ওইরবী নুপীশিংগীদমক পাংথোকপা অখন্নবা থৌরম অসিগী মতাংদা ফোঙদোকপা গুজরাত সরকারগী রাজ্য মন্ত্রী শ্রী হর্স সঙ্গবীগী ত্বিৎ থ্রিদশিংগী পাউখুম পীরদুনা, প্রধান মন্ত্রীনা ত্বিৎ তৌখি;
“থাগৎনিঙাইনি”।

Prime Minister's Office
PM applauds the sports activities for senior citizen women in Gujarat
26 MAR 2023 10:51AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi applauded the unique initiative the sports activities specially organised for senior citizen women in Gujarat.
In reply to the tweet threads by Minister of State in Gujarat Government, Shri Harsh Sanghavi about this unique initiative for senior citizen women in Gujarat, the Prime Minister tweeted;
“Commendable”