প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
মতম অমদা ব্লোকেদ অমসুং হিংশা কয়াগীদমক খঙনরম্বা অৱাং নোংপোক লমদম অসি ঙসিদি মখোয়গী চাউখৎ খোঙজেলগীদমক শকখঙনরেঃ প্রধান মন্ত্রী
26 MAR 2023 10:47AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা হায়খি মদুদি মতম অমদা অৱাং নোংপোক লমদম অসি ব্লোকেদ অমসুং হিংশা কয়াগীদমক শকখঙনরম্মি, অদুবু হৌজিক্তি লমদম অসি মখোয়গী চাউখৎ খোঙজেল অমসুং হীরম খুদিংদা চাউখৎপগী মায়কৈদা চঙশিনবগীদমক শকখঙনরে।
শ্রী মোদীনা কেন্দ্রগী গৃহ মন্ত্রী শ্রী অমিত শাহনা প্রধান মন্ত্রী মোদীনা লুচিংবা ভারতকী লৈঙাক অসিনা অমুক্কা হন্না নাগালেন্দ, অসম অমসুং মনিপুরগী অফস্পাগী মখাদা দিস্তর্ব এরিয়া হায়না লাউথোক্লম্বা মফমশিং হন্থহল্লগনি হায়রখিবা ত্বীত অমদা পাউখুম পীখি। শ্রী শাহনা মখা তারদুনা হায়খি মদুদি হায়রিবা ৱারেপ অসি ভারতকী অৱাং নোংপোক লমদমদা মশক থোক্না ফগৎলক্লিবা সেক্যুরিতীগী ফিভম অসি য়েংদুনা লৌখিবনি।
শ্রী অমিত শাহনা তৌখিবা ত্বীত অমদা পাউখুম পীরদুনা, প্রধান মন্ত্রীনা ত্বীত তৌখি, "অৱাং নোংপোক লমদম অসিদা মায়কৈ খুদিংদা চাউখৎপগী মমি তারে। মতম অমদা ব্লোকেদ অমসুং হিংশা কয়াগীদমক খঙনরম্বা অৱাং নোংপোক লমদম অসি ঙসিদি মখোয়গী চাউখৎ খোঙজেলগীদমক শকখঙনরে।"

Prime Minister's Office
Once known for blockades and violence, the Northeast region is now known for its development strides: PM
26 MAR 2023 10:47AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi said that earlier Northeast region was known as for blockades and violence, now the region is now known for its developmental strides and all-round development.
Shri Modi was responding to the tweet by Union Home Minister, Shri Amit Shah wherein Minister has informed that PM Narendra Modi led Government of India has once again decided to decrease the disturbed areas in Nagaland, Assam and Manipur under the AFSPA. Shri Shah also added that this decision has been taken on account of significant improvement in the security situation in North-East India.
In a reply to the tweet by Shri Amit Shah, the Prime Minister tweeted;
"The Northeast is witnessing all-round development. Once known for blockades and violence, the region is now known for its development strides."