প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
ধারৱারগী ইলেক্ত্রোনিক মেনুফেকচরিং ক্লস্তরনা ধারৱার অমসুং অকোয়বগী মফমশিংগী মীয়ামদা য়াম্না কান্নবা পীগনি: প্রধান মন্ত্রী
25 MAR 2023 11:17AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা হায়খি ধারৱারগী ইলেক্ত্রোনিক মেনুফেকচরিং ক্লস্তরনা ধারৱার অমসুং অকোয়বগী মফমশিংগী মীয়ামদা য়াম্না কান্নবা পীগনি। মসিনা মেনুফেকচরিং অমসুং ইন্নোবেসনগী তাইবংদা কর্নাতকাগী শক্তি হেনগৎহনগনি।
কর্নাতকাগী ধারৱারদা ইলেক্ত্রোনিক মেনুফেকচরিং ক্লস্তর অমা লৈরে হায়না ত্বিৎ থ্রিদ অমদা য়ুনিয়ন মিনিস্তর প্রালহাদ জোসিনা ফোঙদোকখি। ক্লস্তর অসিদা লুপা করোর ১,৫০০গী শেনফম থাদগনি অমসুং অমসুং থবক ১৮,০০০ ফংহনগনি অমসুং রাজ্য অসিগী অমসুং জিলা অসিগী শেন্মিৎলোন মপাঙ্গল কনখৎহনগনি।
য়ুনিয়ন মিনিস্তর প্রালহাদ জোসিগী ত্বিৎ থ্রিদশিংগী পাউখুম পীরদুনা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“মসিনা ধারৱার অমসুং অকোয়বগী মফমশিংগী মীয়ামদা য়াম্না কান্নবা পীগনি। মসিনা মেনুফেকচরিং অমসুং ইন্নোবেসনগী তাইবংদা কর্নাতকাগী শক্তিশু হেনগৎহনগনি”।

Prime Minister's Office
Electronic Manufacturing Cluster in Dharward will greatly benefit the people of Dharward and surrounding areas: PM
25 MAR 2023 11:17AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has said that Electronic Manufacturing Cluster in Dharward will greatly benefit the people of Dharward and surrounding areas. It will also boost Karnataka’s strides in the world of manufacturing and innovation, Shri Modi added.
In a tweet thread Union Minister, Pralhad Joshi informed that Karnataka’s Dharwad district got the Electronic Manufacturing Cluster. The cluster will attract Rs 1,500 crore in investment and create 18,000 jobs, which will strengthen the economy of the district as well as the state.
Responding to the tweet threads by Union Minister, Pralhad Joshi, the Prime Minister said;
“This will greatly benefit the people of Dharward and surrounding areas. It will also boost Karnataka’s strides in the world of manufacturing and innovation.”