Prime Minister's Office
PM condoles loss of lives due to mishap at firecracker unit in Kancheepuram
Announces ex-gratia from PMNRF of Rs. 2 lakh to the next of kin of each deceased and Rs. 50,000 for those injured
22 MAR 2023 8:57PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has condoled the loss of lives due to a mishap at a firecracker unit in Kancheepuram. The Prime Minister announced an ex-gratia from PMNRF of Rs. 2 lakh to the next of kin of each deceased and Rs. 50,000 for those injured.
The Prime Minister tweeted;
“Pained by the mishap at a firecracker unit in Kancheepuram. Condolences to the bereaved families. May the injured recover soon. An ex-gratia of Rs. 2 lakh from PMNRF would be given to the next of kin of each deceased. Rs. 50,000 would be given to the injured.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
কাঞ্চীপুরমদা বোম্বুলা শাফমদা পোকখায়বদা মীওই কয়া লৈখিদবদা প্রধান মন্ত্রীনা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে
লৈখিদ্রবশিংগা নক্নবা ইমুং-মনুংগী মীওইদা লুপা লাখ ২ অমসুং শোক্লবশিংদা লুপা লিশিং ৫০ পীনবা পি.এম.এন.আর.এফতগী এক্স-গ্রেসিয়া লাউথোক্লে
22 MAR 2023 8:57PM by PIB Imphal
কাঞ্চীপুরমদা বোম্বুলা শাফম অমদা থোকখিবা পোকখায়বগী থৌদোক অমদা মীওই কয়া লৈখিদবদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে।পি.এম.এন.আর.এফতগী লৈখিদ্রবশিংগা নক্নবা ইমুং-মনুংগী মীওইদা লুপা লাখ ২ অমসুং শোক্লবশিংদা লুপা লিশিং ৫০ পীনবা প্রধান মন্ত্রীনা এক্স-গ্রেসিয়া লাউথোক্লে।
প্রধান মন্ত্রীনা ত্বিৎ তৌখি;
কাঞ্চীপুরমদা বোম্বুলা শাফম অমদা পোকখায়বগী থৌদোক থোকখিবা অদুদা অৱাবা ফাওহল্লে। লৈখিদ্রবশিংগী ইমুং-মনুংগী অৱাবদা শরুক য়াজরি। অশোকপশিং অথুবা মতমদা ফগৎলকপা ওইরসনু। পি.এম.এন.আর.এফতগী লৈখিদ্রবশিংগা নক্নবা ইমুং-মনুংগী মীওইদা লুপা লাখ ২ অমসুং শোক্লবশিংদা লুপা লিশিং ৫০ পীরগনি”।