প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা শ্রী বিজু পতনায়ক্কী মপোক নুমিত্তা মহাক্কী মফমদা ইকায়খুম্নবা উৎখ্রে
05 MAR 2023 9:22AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা শ্রী বিজু পতনায়ক্কী মপোক নুমিত্তা মহাক্কী মফমদা ইকায়খুম্নবা উৎখ্রে।
ত্বিৎ অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“মহাক্কী মপোক নুমিত্তা, শক্নাইরবা লুচিংবা অমা অমসুং ইন্সতিতুসন বিল্দর, বিজু বাবুগী মফমদা ঐনা ইকায়খুম্নবা উৎচরি। মহাক ওরিসা চাউখৎনবগীদমক চাংদম্নিঙাই লৈতনা থবক পাংথোক্লম্বা ইচং থৌবা অমসুং মাইথোং য়াম্বা লুচিংবা অমনি। ইমর্জেন্সি ময়োক্নবদা মহাক্না লৌখিবা থৌদাংশু শিংথাবা য়াই”।

Prime Minister's Office
PM pays homage to Shri Biju Patnaik on his birth anniversary
05 MAR 2023 9:22AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has paid tributes to Shri Biju Patnaik on his birth anniversary.
In a tweet, the Prime Minister said;
“On his birth anniversary, I pay homage to Biju Babu, a remarkable leader and institution builder. He was a dynamic and multifaceted personality who has made an unparalleled contribution towards Odisha’s progress. His role in fighting the Emergency is also notable.”