Prime Minister's Office
PM applauds spirit of Yuva Sangam
28 FEB 2023 4:24PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has applauded the spirit of Yuva Sangam as students from Assam visit Amul Cooperative’s dairy plant in Anand, Gujarat.
Replying to a tweet thread by Member of Parliament from Tezpur Assam, Pallab Lochan Das, the Prime Minister tweeted;
“Such opportunities enable our youth to explore diverse cultures and understand different aspects of India.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা য়ুব সঙ্গমগী মগুনশিং থাগৎখ্রে
28 FEB 2023 4:24PM by PIB Imphal
অসামগী মহৈরোয়শিং গুজরাতকী অনন্দা লৈবা অমুল কোওপরেতিপকী দাইরি প্লান্ত য়েংখিবগা লোয়ন্না প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা য়ুব সঙ্গমগী মগুনশিং থাগৎখ্রে।
অসামগী তেজপুরগী এম.পি পাল্লাব লোচান দাসকী ত্বিৎ থ্রিদ অমগী পাউখুমদা, প্রধান মন্ত্রীনা ত্বিৎ তৌখি;
“অসিগুম্বা খুদোংচাবশিং অসিনা ঐখোয়গী নহারোলশিং তোঙান-তোঙানবা কলচরশিং থেংনগনি অমসুং ভারতকী তোঙান-তোঙানবা মশকশিং খঙগনি”।