প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
ভারত অমসুং মপান লৈবাকশিংদা শ্রী অন্নগী মগুন লৈবা পোৎথোকশিং শীজিন্নবা পুক্নিং থৌগৎনবা পায়খৎলিবা মরুওইবা থবকশিং প্রধান মন্ত্রীনা শকখঙখ্রে
26 FEB 2023 10:36AM by PIB Imphal
ভারত অমসুং মপান লৈবাকশিংদা শ্রী অন্নগী মগুন লৈবা পোৎথোকশিং শীজিন্নবা পুক্নিং থৌগৎনবা পায়খৎলিবা মরুওইবা থবকশিং প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা শকখঙখ্রে।
লৈবাক অসিগী অমসুং মালেমগী কৈথেলশিংদা অফবা মগুন লৈবা মিল্লেতশিং ফংহন্নবা মিল্লেত মখল ১৫গী অকক্নবা মগুন ৮গীদমক এফ.এস.এস.এ.আইনা কমপ্রেহন্সিপ গ্রুপ স্তেন্দার্দ অমা শেম্লে হায়না ফোঙদোকপা হেল্থ অমসুং ফেমিলি ৱেলিফয়ারগী য়ুনিয়ন মিনিস্তর দোক্তর মনসুখ মন্দাবিয়াগী ত্বিৎ অমগী পাউখুম প্রধান মন্ত্রীনা পাউখুম পীখি।
প্রধান মন্ত্রীনা ত্বিৎ তৌখি;
ভারত অমসুং মপান লৈবাকশিংদা শ্রী অন্নগী মগুন লৈবা পোৎথোকশিং শীজিন্নবা পুক্নিং থৌগৎনবা পায়খৎলিবা মরুওইবা খোঙথাংনি”।

Prime Minister's Office
PM acknowledges important step towards encouraging top quality Shree Anna products in India and internationally
26 FEB 2023 10:36AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has acknowledged the important step towards encouraging top quality Shree Anna products in India and internationally.
Shri Modi was responding to the tweet by Union Minister of Health and Family Welfare, Dr Mansukh Mandaviya, wherein Minister has informed that FSSAI India has framed a comprehensive group standard for 15 types of millets specifying 8 quality parameters to ensure the availability of good quality millets in domestic & global markets.
The Prime Minister tweeted;
“Important step towards encouraging top quality Shree Anna products in India and internationally.”