Prime Minister's Office
PM condoles loss of lives due to bus accident in Sidhi, Madhya Pradesh
Announces ex-gratia of Rs. 2 lakh for the deceased and Rs. 50,000 for those injured from PMNRF
25 FEB 2023 3:00PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has condoled the loss of lives due to a bus accident in Sidhi, Madhya Pradesh. He also announced ex-gratia of Rs. 2 lakh from PMNRF to be given to the next of kin of each deceased and Rs. 50,000 for those injured.
The Prime Minister’s Office tweeted;
“The bus accident in Sidhi, MP is anguishing. In this sad hour, my thoughts are with those who have lost their loved ones. I wish the injured a quick recovery. The MP Government is providing all possible assistance to all those affected.”
“An ex gratia of Rs. 2 lakh from PMNRF would be given to the next of kin of each deceased in the accident in MP. The injured would be given Rs. 50,000.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা মধ্য প্রদেশকী সিধীদা বস এক্সিদেন্ততা মী লৈখিদবদা অৱাবা ফোঙদোরক্লি
লৈখিদ্রবশিংগী লুপা লাখ ২গী এক্স-গ্রেসিয়া অমদি অশোকপশিংদা লুপা ৫০,০০০গী তেংবাং পি.এম.এন.আর.এফ.তগী পীননবা লাউথোকখ্রে
25 FEB 2023 3:00PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা মধ্য প্রদেশকী সিধীদা থোকপা বস এক্সিদেন্ত অমদা পুন্সি কয়া মাঙখিবদা অৱাবা ফোঙদোরক্লি‍। মহাক্না পি.এম.এন.আর.এফ.তগী লৈখিদ্রবশিংগী ইমুং মনুংদা লুপা লাখ ২গী এক্স-গ্রেসিয়া অমদি অশোকপশিংগী মফমদা লুপা ৫০,০০০গী তেংবাং পীননবা লাউথোকখ্রে‍।
প্রধান মন্ত্রীগী ওফিসনা ত্বীত তৌরকখিবদা;
“এম.পি.গী সিধীদা থোকখিবা বস এক্সিদেন্ত অদু থম্মোয় কায়নিংঙাইগী মশক্নি‍। অৱাবগী তানফম অসিদা, নুংশিবা মীওইশিং কায়নখ্রবশিংগী অৱাবদা শরুক য়াজরি‍। অশোকপশিং থুনা ফগৎলকপা ওইসনু হায়না ঐনা থৌনিজরি‍। থৌদোক্তুনা শোকহল্লবা পুম্নমক্কী মফমদা এম.পি. লৈঙাক্না পাঙবা য়াবা মতেঙশিং পাংলি‍।”
“এম.পি.গী এক্সিদেন্ত অসিদা লৈখিদ্রবশিংগী ইমুং মনুংদা পি.এম.এন.আর.এফ.তগী লুপা লাখ ২গী এক্স-গ্রেসিয়া পীরগনি‍। অশোকপশিংগী মফমদা লুপা ৫০,০০০ পীরগনি‍।”