প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
বিদ্যুস্পৃষ্ট হাতীৰ জীৱন ৰক্ষা কৰাৰ বাবে বান্দীপুৰ বাঘ সংৰক্ষিত বনাঞ্চলৰ কৰ্মচাৰীক প্ৰশংসা প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ
18 FEB 2023 9:26AM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে বিদ্যুস্পৃষ্ট হাতীৰ জীৱন ৰক্ষা কৰাৰ বাবে বান্দীপুৰ বাঘ সংৰক্ষিত বনাঞ্চলৰ কৰ্মচাৰীক প্ৰশংসা কৰি কয় যে আমাৰ মানুহৰ মাজত এনেধৰণৰ সহানুভূতি প্ৰশংসনীয়৷
কেন্দ্ৰীয় পৰিৱেশ, বন আৰু জলবায়ু পৰিৱৰ্তন; তথা শ্ৰম আৰু নিয়োগ মন্ত্ৰী শ্ৰী ভূপেন্দৰ যাদৱৰ টুইটৰ প্ৰত্যুত্তৰত প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কয়;
“এয়া দেখি সুখী হৈছো৷
বান্দীপুৰ বাঘ সংৰক্ষিত বনাঞ্চলৰ কৰ্মচাৰীসকলৰ শলাগ লৈছো৷ আমাৰ মানুহৰ মাজত এনেধৰণৰ সহানুভূতি প্ৰশংসনীয়৷”

Prime Minister's Office
PM Compliments staff at Bandipur Tiger Reserve for saving electrocuted elephant
18 FEB 2023 9:26AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has Complimented the staff at Bandipur Tiger Reserve for saving electrocuted elephant and said that such compassion among our people is commendable.
In response to a tweet by the Union Cabinet Minister for Environment, Forest and Climate Change; and Labour and Employment, Shri Bhupender Yadav, the Prime Minister said;
"Happy to see this.
Compliments to the staff at Bandipur Tiger Reserve. Such compassion among our people is commendable."