প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
জম্মু-কাশ্মীৰত অনুষ্ঠিত তৃতীয় খেলো ইণ্ডিয়া ৰাষ্ট্ৰীয় শীতকালীন ক্ৰীড়াত অংশগ্ৰহণ কৰা প্ৰতিগৰাকী খেলুৱৈক শুভেচ্ছা জ্ঞাপন কৰে প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে
11 FEB 2023 9:56AM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে জম্মু-কাশ্মীৰত অনুষ্ঠিত তৃতীয় খেলো ইণ্ডিয়া ৰাষ্ট্ৰীয় শীতকালীন ক্ৰীড়াত অংশগ্ৰহণ কৰা প্ৰতিগৰাকী খেলুৱৈক শুভেচ্ছা জ্ঞাপন কৰে।
জন্মু-কাশ্মীৰৰ লেফটেনেণ্ট জেনেৰেলৰ কাৰ্যালয়ৰ এটা টুইটৰ উত্তৰত প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে টুইট কৰে এইদৰে;
"তৃতীয় খেলো ইণ্ডিয়া ৰাষ্ট্ৰীয় শীতকালীন ক্ৰীড়াত অংশগ্ৰহণ কৰা প্ৰতিগৰাকী খেলুৱৈক শুভেচ্ছা জনাইছোঁ। গুলমাৰ্গৰ মনোৰম পৰিৱেশত খেলসমূহ অনুষ্ঠিত হৈছে। ই জম্মু-কাশ্মীৰৰ ক্ৰীড়া সংস্কৃতিকো উৎসাহিত কৰিব।"

Prime Minister's Office
PM extends best wishes to all athletes taking part in the 3rd Khelo India National Winter Games in Jammu and Kashmir
11 FEB 2023 9:56AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has extended best wishes to all athletes taking part in the 3rd Khelo India National Winter Games in Jammu and Kashmir.
Responding to a tweet by Office of LG J&K, the Prime Minister tweeted;
“Best wishes to all athletes taking part in the 3rd Khelo India National Winter Games. The Games are being held in the picturesque surroundings of Gulmarg. This will also boost the sporting culture in Jammu and Kashmir.”