প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
জম্মু অমসুং কাস্মিরদা পাংথোকপা ৩শুবা খেলো ইন্দিয়া নেসনেল ৱিন্তর গেমসতা শরুক য়ারিবা শান্নরোয়শিংদা প্রধান মন্ত্রীনা য়াইফ-পাউজেল পীখ্রে
11 FEB 2023 9:56AM by PIB Imphal
জম্মু অমসুং কাস্মিরদা পাংথোকপা ৩শুবা খেলো ইন্দিয়া নেসনেল ৱিন্তর গেমসতা শরুক য়ারিবা শান্নরোয়শিংদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা য়াইফ-পাউজেল পীখ্রে।
জে অমসুং কেকী এল.জি ওফিসকী ত্বিৎ অমগী পাউখুমদা, প্রধান মন্ত্রীনা ত্বিৎ তৌখি;
“৩শুবা খেলো ইন্দিয়া নেসনেল ৱিন্তর গেমসতা শরুক য়ারিবা শান্নরোয়শিংদা য়াইফ-পাউজেল পীজরি। ফজরবা গুলমার্গতা গেমস পাংথোক্লি। মসিনা জম্মু অমসুং কাস্মিরদা শান্নবগী কলচরশু চাউখৎহনগনি”

Prime Minister's Office
PM extends best wishes to all athletes taking part in the 3rd Khelo India National Winter Games in Jammu and Kashmir
11 FEB 2023 9:56AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has extended best wishes to all athletes taking part in the 3rd Khelo India National Winter Games in Jammu and Kashmir.
Responding to a tweet by Office of LG J&K, the Prime Minister tweeted;
“Best wishes to all athletes taking part in the 3rd Khelo India National Winter Games. The Games are being held in the picturesque surroundings of Gulmarg. This will also boost the sporting culture in Jammu and Kashmir.”