প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
তর্কীদা য়ুহার হাবনা মরম ওইদুনা লৈখিদবশিংদা পি.এম.না অৱাবা ফোঙদোকখ্রে
06 FEB 2023 12:00PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা তর্কীদা য়ুহার হাখিবনা মরম ওইদুনা লৈখিদবা য়াওবা অমসুং লন-থুমদা অমাং অতা থোকহনখিববু নুংঙাইতবা ফোঙদোকখ্রে।
তর্কীগী রাস্ত্রপতিনা তৌখিবা ত্বিত অমগী পাউখুম পীরদুনা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“তর্কীদা য়ুহার হাবনা মরম ওইদুনা লৈখিদবা য়াওবা অমসুং লন-থুমদা অমাং অতা থোকখিবদা নুংঙাইতবা পোকই। অৱাবা তারবা ইমুংশিংদা অৱাবা ফোঙদোকচরি। অশোক-অপন নংখ্রবশিং অথুবদা ফগৎলকপা ওইরসনু। তর্কী মীয়ামগীদমক ভারতনা লেপ্পি অমসুং অৱাবা অসি লাকশিন্নবা অঙম্বা মতেং পুম্নমক পীনবা শেম-শাদুনা লৈ।”

Prime Minister's Office
PM condoles loss of lives due to Earthquake in Turkey
06 FEB 2023 12:00PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed deep grief over the loss of lives and damage of property due to the Earthquake in Turkey.
In response to a tweet by the President of Turkey, the Prime Minister said;
"Anguished by the loss of lives and damage of property due to the Earthquake in Turkey. Condolences to the bereaved families. May the injured recover soon. India stands in solidarity with the people of Turkey and is ready to offer all possible assistance to cope with this tragedy."