প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
ইকোনোমিক সর্ভ অসিনা ভারতকী চাউখৎলকপগী লম্বেলগী মতাংদা পুল্লপকী ওইবা মওংদা মমুত তানা অমদি মচা খাইনা নৈনদুনা উৎলি: পি.এম.
31 JAN 2023 6:45PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ইকোনোমিক সর্ভে ২০২২-২০২৩ শিয়র তৌখ্রে।
প্রধান মন্ত্রী অসুম্না ত্বীত তৌরকখি;
“ইকোনোমিক সর্ভে অসিনা মালেম্না ঐখোয়গী লৈবাক্তা থাজবগা লোইননা থম্লিবা মিৎয়েং, ইনফ্রাদা থম্লিবা মিৎয়েং, লৌউ-শিংউ, ইন্দস্ত্রীশিংদা লাক্লিবা শাহৌ অমসুং তুংগী ওইবা সেক্তরশিংদা অখন্নবা মিৎয়েং থম্বা হায়রিবশিং অসি য়াওনা ভারতকী চাউখৎলকপগী লম্বেলগী মতাংদা পুল্লপকী ওইবা মওংদা মমুত তানা অমদি মচা খাইনা নৈনদুনা উৎলি।
https://www.indiabudget.gov.in/economicsurvey/index.php “

Prime Minister's Office
The Economic Survey presents a comprehensive analysis of India's growth trajectory : PM
31 JAN 2023 6:45PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has shared the Economic Survey 2022-2023.
The Prime Minister tweeted;
“The Economic Survey presents a comprehensive analysis of India's growth trajectory including the global optimism towards our nation, focus on infra, growth in agriculture, industries and emphasis on futuristic sectors.
https://www.indiabudget.gov.in/economicsurvey/index.php “