প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
ৰাষ্ট্ৰীয় ভোটাৰ দিৱস উপলক্ষে দেশবাসীক প্রধানমন্ত্রীৰ শুভেচ্ছা
25 JAN 2023 11:49AM by PIB Guwahati
ধানমন্ত্রী শ্রী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে ৰাষ্ট্ৰীয় ভোটাৰ দিৱস উপলক্ষে দেশবাসীক শুভেচ্ছা জনাইছে।
এটা ট্যুইট বার্তাত প্রধানমন্ত্রীয়ে কৈছে;
“ৰাষ্ট্ৰীয় ভোটাৰ দিৱসৰ শুভেচ্ছা। এইবাৰৰ থিম বা মূল ভাবনা – ‘ভোট দিয়াৰ দৰে গুৰুত্বপূৰ্ণ আন একো নাই, মই অৱশ্যেই ভোট দিওঁ’ – এই বার্তাৰ পৰা অনুপ্ৰেৰণা লৈ সকলোকে নির্বাচনত সক্রিয়ভাৱে অংশগ্রহণ কৰাৰ আৰু আমাৰ গণতন্ত্রক অধিক শক্তিশালী কৰিবলৈ একেলগে কাম কৰাৰ আহ্বান জনাওঁ। মই এই ক্ষেত্রত ভাৰতৰ নির্বাচন আয়োগৰ প্রচেষ্টাৰো প্রশংসা কৰোঁ”।

Prime Minister's Office
PM greets people on National Voters' Day
25 JAN 2023 11:49AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has greeted the people on National Voters' Day today.
In a tweet, the Prime Minister said;
"Greetings on National Voters’ Day. Inspired by this year’s theme of ‘Nothing Like Voting, I Vote For Sure’, may we all work together to further strengthen active participation in elections and strengthen our democracy. I also laud ECI for their efforts in this area."