প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
জাতিগী ভোত্তরশিংগী নুমিত্তা প্রধান মন্ত্রীনা মীয়াম তরাম্না ওকখ্রে
25 JAN 2023 11:49AM by PIB Imphal
জাতিগী ভোত্তরশিংগী নুমিত্তা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা মীয়াম তরাম্না ওকখ্রে।
ত্বিৎ অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“জাতিগী ভোত্তরশিংগী নুমিত্তা য়াইফ-পাউজেল পীজরি। চহি অসিগী থিম ‘ভোৎ থাদবগা মান্নবা অমতা লৈতে, ঐ শোইদনা ভোৎ থাদগনি’ হায়বা অসিনা ইথিল পীদুনা মীখলশিংদা থৱায় য়াওনা শরুক য়ানবা অমসুং ঐখোয়গী গনতন্ত্র মপাঙ্গল কনখৎহন্নবা ঐখোয় পুন্না থবক তৌমিন্নরসি। হিরম অসিদা মখোয়না পায়খৎলিবা থবকশিংগীদমক ঐনা ই.সি.আইশু থাগৎলি”।

Prime Minister's Office
PM greets people on National Voters' Day
25 JAN 2023 11:49AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has greeted the people on National Voters' Day today.
In a tweet, the Prime Minister said;
"Greetings on National Voters’ Day. Inspired by this year’s theme of ‘Nothing Like Voting, I Vote For Sure’, may we all work together to further strengthen active participation in elections and strengthen our democracy. I also laud ECI for their efforts in this area."