প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে ৰাষ্ট্ৰপতি আব্দেল ফাত্তাহ এল-চিচিক উষ্ম আদৰণি জনায়
24 JAN 2023 8:26PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে আৰৱ গণৰাজ্য ইজিপ্তৰ ৰাষ্ট্ৰপতি আব্দেল ফাত্তাহ এল-চিচিক উষ্ম আদৰণি জনায়।
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীৰ আমন্ত্ৰণত ৰাষ্ট্ৰপতি আব্দেল ফাত্তাহ এল-চিচি ২৪-২৬ জানুৱাৰী ২০২৩ তাৰিখলৈ ভাৰত ভ্ৰমণলৈ আহিছে। ভাৰতলৈ তেওঁৰ দ্বিতীয়টো চৰকাৰী ভ্ৰমণলৈ অহা ৰাষ্ট্ৰপতি চিচি ভাৰতৰ ৭৪ সংখ্যক গণৰাজ্য দিৱসত মুখ্য অতিথি হ'ব।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে এইদৰে টুইট কৰেঃ
"ৰাষ্ট্ৰপতি আব্দেল ফাত্তাহ এল-চিচিক ভাৰতলৈ উষ্ম আদৰণি জনাইছো। আমাৰ গণতন্ত্ৰ দিৱস উদযাপনৰ বাবে মুখ্য অতিথি হিচাপে আপোনাৰ ঐতিহাসিক ভাৰত ভ্ৰমণ সকলো ভাৰতীয়ৰ বাবে অপৰিসীম সুখৰ বিষয়। কাইলৈ আমাৰ আলোচনাৰ বাবে অপেক্ষা কৰি আছো। @AlsisiOfficial"

Prime Minister's Office
PM extends warm welcome to President Abdel Fattah el-Sisi
24 JAN 2023 8:26PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has extended warm welcome to President Abdel Fattah el-Sisi of the Arab Republic of Egypt.
President Abdel Fattah el-Sisi is on a State visit to India from 24-26 January 2023 at the invitation of Prime Minister Shri Narendra Modi. President Sisi, who is on his second State Visit to India, will also be the Chief Guest on India’s 74th Republic Day.
The Prime Minister tweeted :
"Warm welcome to India, President Abdel Fattah el-Sisi. Your historic visit to India as Chief Guest for our Republic Day celebrations is a matter of immense happiness for all Indians. Look forward to our discussions tomorrow. @AlsisiOfficial"