প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
পৰাক্ৰম দিৱসত নেতাজী সুভাষ চন্দ্ৰ বসুক শ্ৰদ্ধাঞ্জলি জ্ঞাপনপ্ৰধানমন্ত্ৰীৰ
23 JAN 2023 9:01AM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে নেতাজী সুভাষ চন্দ্ৰ বসুক পৰাক্ৰম দিৱসত শ্ৰদ্ধাঞ্জলি জ্ঞাপন কৰে।
তেওঁৰ এটা টুইটত প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কয়;
"আজি পৰাক্ৰম দিৱসত মই নেতাজী সুভাষ চন্দ্ৰ বসুক শ্ৰদ্ধাঞ্জলি জনাইছো আৰু ভাৰতৰ ইতিহাসলৈ তেওঁৰ অতুলনীয় অৱদানৰ কথা স্মৰণ কৰিছো। ঔপনিবেশিক শাসনৰ প্ৰতি তেওঁৰ তীব্ৰ প্ৰতিৰোধৰ বাবে তেওঁক স্মৰণ কৰা হ'ব। তেওঁৰ ধাৰণাসমূহৰ দ্বাৰা গভীৰভাৱে প্ৰভাৱিত হৈ আমি ভাৰতৰ প্ৰতি তেওঁৰ দৃষ্টিভংগী উপলব্ধি কৰাৰ দিশত কাম কৰি আছো।"

Prime Minister's Office
PM pays homage to Netaji Subhas Chandra Bose on Parakram Diwas
23 JAN 2023 9:01AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has paid homage to Netaji Subhas Chandra Bose on Parakram Diwas.
In a tweet, the Prime Minister said;
"Today, on Parakram Diwas, I pay homage to Netaji Subhas Chandra Bose and recall his unparalleled contribution to India’s history. He will be remembered for his fierce resistance to colonial rule. Deeply influenced by his thoughts, we are working to realise his vision for India."