Prime Minister's Office
PM pays homage to Netaji Subhas Chandra Bose on Parakram Diwas
23 JAN 2023 9:01AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has paid homage to Netaji Subhas Chandra Bose on Parakram Diwas.
In a tweet, the Prime Minister said;
"Today, on Parakram Diwas, I pay homage to Netaji Subhas Chandra Bose and recall his unparalleled contribution to India’s history. He will be remembered for his fierce resistance to colonial rule. Deeply influenced by his thoughts, we are working to realise his vision for India."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা নেতাজী সুভাস চন্দ্র বোসকী পরাক্রম দিবস্তা মহাকপু ইকায় খুম্নখ্রে
23 JAN 2023 9:01AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা নেতাজী সুভাস চন্দ্র বোসকী পরাক্রম দিবস্তা মহাকপু ইকায় খুম্নখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা মহাক্কী ত্বীত অমদা অসুম্না হায়খিঃ
“ঐহাক্না ঙসি, পরাক্রম দিবস অসিদা নেতাজী সুভাস চন্দ্র বোসকী মফমদা ইকায় খুম্নবা উৎচরি অমসুং মহাক্না ভারতকী পুৱারীদা মশক থোকপা থৌদাং কয়া য়ারম্ববু অমুক্কা হন্না নিংশিংলি। মহাক্না লোইলম লৈঙাক্কী মাইয়োক্তা ইচঙ থৌনা লেপ্পম্বগীদমক্তা মহাকপু নিংশিংনগনি। মহাক্কী ৱাখল্লোন ইথিল চাউনা পীদুনা ঐখোয়না মহাক্না মঙলম্বা ভারতকী মঙলান মঙফাওনহন্নবা ঐখোয়না হোৎনরি”।