প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
থিৰুভাল্লুভাৰ দিৱসত প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে থিৰুভাল্লুভাৰলৈ শ্ৰদ্ধাঞ্জলি জ্ঞাপন কৰে
16 JAN 2023 10:28AM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰীযুত নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে থিৰুভাল্লুভাৰ দিৱসত থিৰুভাল্লুভাৰক শ্ৰদ্ধাঞ্জলি জনাই তেওঁৰ উদাৰ চিন্তাধাৰাক স্মৰণ কৰে। যুৱক-যুৱতীসকলক কুৰাল পঢ়িবলৈও আহ্বান জনায় প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে টুইট কৰি এইদৰে কয়;
"থিৰুভাল্লুভাৰ দিৱসত মই জ্ঞানী থিৰুভাল্লুভাৰক শ্ৰদ্ধাঞ্জলি জনাইছো আৰু তেওঁৰ উদাৰ চিন্তাধাৰাক মনত পেলাইছো। বৈচিত্ৰময় প্ৰকৃতিৰ এইবোৰ সকলো শ্ৰেণীৰ লোকৰ বাবে এক বৃহৎ প্ৰেৰণাদায়ক। মই যুৱক-যুৱতীসকলকো কুৰাল পঢ়িবলৈ আহ্বান জনাম।"

Prime Minister's Office
PM pays homage to Thiruvalluvar on Thiruvalluvar Day
16 JAN 2023 10:28AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has paid homage to Thiruvalluvar on Thiruvalluvar Day and recalled his noble thoughts. PM also urged the youth to read the Kural.
The Prime Minister tweeted;
"On Thiruvalluvar Day, I pay homage to the wise Thiruvalluvar and recall his noble thoughts. Diverse in nature, they are a source of great motivation for people from all walks of life. I would also urge the youth to read the Kural."