ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ତିରୁଭଲ୍ଲୁଭର ଦିବସ ଅବସରରେ ତିରୁଭଲ୍ଲୁଭରଙ୍କୁ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ ଶ୍ରଦ୍ଧାଞ୍ଜଳି
16 JAN 2023 10:28AM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ତିରୁଭଲ୍ଲୁଭର ଦିବସ ଅବସରରେ ତିରୁଭଲ୍ଲୁଭରଙ୍କୁ ଶ୍ରଦ୍ଧାଞ୍ଜଳି ଜଣାଇଛନ୍ତି ଓ ତାଙ୍କ ମହତ ଚିନ୍ତନକୁ ସ୍ମରଣ କରିଛନ୍ତି । ଯୁବପୀଢିଙ୍କୁ କୁରଲ ପଢିବା ପାଇଁ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଆହ୍ୱାନ ଦେଇଛନ୍ତି ।
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଟ୍ୱିଟ କରିଛନ୍ତି;
“ତିରୁଭଲ୍ଲୁଭର ଦିବସ ଅବସରରେ ତିରୁଭଲ୍ଲୁଭରଙ୍କୁ ଶ୍ରଦ୍ଧାଞ୍ଜଳି ଜଣାଉଛି ଓ ତାଙ୍କ ମହତ ଚିନ୍ତନକୁ ସ୍ମରଣ କରୁଛି । ପ୍ରକୃତିର ବିବିଧତା ମଧ୍ୟରେ ତାହା ବିଭିନ୍ନ ବର୍ଗର ଲୋକଙ୍କ ପାଇଁ ପ୍ରେରଣାର ମହାନ ସ୍ରୋତ । ଯୁବପୀଢିଙ୍କୁ କୁରଲ ପଢିବା ପାଇଁ ଆହ୍ୱାନ ଦେଉଛି ।”

Prime Minister's Office
PM pays homage to Thiruvalluvar on Thiruvalluvar Day
16 JAN 2023 10:28AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has paid homage to Thiruvalluvar on Thiruvalluvar Day and recalled his noble thoughts. PM also urged the youth to read the Kural.
The Prime Minister tweeted;
"On Thiruvalluvar Day, I pay homage to the wise Thiruvalluvar and recall his noble thoughts. Diverse in nature, they are a source of great motivation for people from all walks of life. I would also urge the youth to read the Kural."