Prime Minister's Office
PM pays homage to Thiruvalluvar on Thiruvalluvar Day
16 JAN 2023 10:28AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has paid homage to Thiruvalluvar on Thiruvalluvar Day and recalled his noble thoughts. PM also urged the youth to read the Kural.
The Prime Minister tweeted;
"On Thiruvalluvar Day, I pay homage to the wise Thiruvalluvar and recall his noble thoughts. Diverse in nature, they are a source of great motivation for people from all walks of life. I would also urge the youth to read the Kural."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না থিরুবল্লুর নুমিত্তা থিরুবল্লুরগী মফমদা ইকায় খুম্নখ্রে
16 JAN 2023 10:28AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা থিরুবল্লুর নুমিত্তা থিরুবল্লুরগী মফমদা ইকায় খুম্নখ্রে অমসুং মহাক্কী ফজরবা ৱাখল্লোনশিংবু নিংশিংখ্রে। পি.এম.না নহাশিংনা কুরল পানবা হায়খ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা অসুম্না ত্বীত তৌখিঃ
“থিরুবল্লুর নুমিৎ অসিদা ঐহাক্না থিরুবল্লুরগী মফমদা ইকায় খুম্নবা উৎচরি অমসুং মহাক্কী ফজরবা ৱাখল্লোনশিংবু নিংশিংলি। মহৌশাগী মতৌদা তোঙাঞ্জরবসু, মখোয় অসি পুন্সিগী তাঙ্কক মখলগী মীয়ামগীদমক্তা অচৌবা ইথিল অমনি। ঐহাক্না নহাশিংনা কুরল পাবীয়ু হায়নসু হায়জরি”।