প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
পৰীক্ষা পে চৰ্চাৰ সন্দৰ্ভত আকৰ্ষণীয় মন্ত্ৰৰ ভাণ্ডাৰ আৰু কাৰ্যকলাপ শ্বেয়াৰ কৰিলে প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে
12 JAN 2023 2:53PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে পৰীক্ষাৰ উদ্বেগ হ্ৰাস কৰাত সহায়ক হ’ব পৰা আকৰ্ষণীয় মন্ত্ৰ আৰু কাৰ্যকলাপ শ্বেয়াৰ কৰিছে।
এটা টুইটযোগে প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কয়,
“বৰ্তমান পৰীক্ষাৰ বতৰত নিজৰ পৰীক্ষাৰ প্ৰস্তুতিৰ বাবে #ExamWarriors ব্যস্ত হৈ পৰিছে। তেওঁলোকৰ পৰীক্ষাৰ উদ্বেগ হ্ৰাস কৰিবলৈ এটা আকৰ্ষণীয় কাৰ্যকলাপ শ্বেয়াৰ কৰিলো। এবাৰ চাওকচোন…”

Prime Minister's Office
PM shares interesting repository of mantras and activities on Pariksha Pe Charcha
12 JAN 2023 2:53PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has shared an interesting repository of mantras and activities on Pariksha Pe Charcha that will help ease exam stress.
The Prime Minister tweeted;
“It is exam season and as our #ExamWarriors are immersed in exam preparations, sharing an interesting repository of Mantras and activities that will help ease exam stress and also help celebrate exams. Have a look…”