Prime Minister's Office
PM shares interesting repository of mantras and activities on Pariksha Pe Charcha
12 JAN 2023 2:53PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has shared an interesting repository of mantras and activities on Pariksha Pe Charcha that will help ease exam stress.
The Prime Minister tweeted;
“It is exam season and as our #ExamWarriors are immersed in exam preparations, sharing an interesting repository of Mantras and activities that will help ease exam stress and also help celebrate exams. Have a look…”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পরিক্ষা পে চার্চাগী মতাংদা নুংঙাইরবা লাইৱাশিং অমসুং থবকশিং প্রধান মন্ত্রীনা উহনখ্রে
12 JAN 2023 2:53PM by PIB Imphal
পরিক্ষাদা পাখৎপা হন্থহনবদা মতেং পাংনবা পরিক্ষা পে চার্চাগী মতাংদা নুংঙাইরবা লাইৱাশিং অমসুং থবকশিংগী পুক্কৈ অমা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা উহনখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা ত্বিৎ তৌখি;
“হৌজিক পরিক্ষা মতম্নি অমসুং ঐখোয়গী #ExamWarriors না পরিক্ষাগী থৌরাং তৌবদা পুক্নিং লুপ্লি, পরিক্ষা হরাওনা থাবদা মতেং পাংনবা অমসুং পরিক্ষাদা পাখৎপা হন্থহনবদা মতেং পাংনবা নুংঙাইরবা লাইৱাশিং অমসুং থবকশিংগী পুক্কৈ অমা উৎলি। অমুক্তং য়েংউ...”।