প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
মাইক্ৰছফ্ট কৰ্পৰেশ্যনৰ অধ্যক্ষ আৰু চিইঅ’ সত্য নাডেলাৰে মিলিত প্ৰধানমন্ত্ৰী
05 JAN 2023 3:08PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে মাইক্ৰছফ্ট কৰ্পৰেশ্যনৰ অধ্যক্ষ আৰু চিইঅ’ সত্য নাডেলাৰে মিলিত হৈ কয় যে প্ৰযুক্তি আৰু উদ্ভাৱনৰ ক্ষেত্ৰত ভাৰতৰ অগ্ৰগতিয়ে এটি টেক-নেতৃত্বাধীন বিকাশৰ যুগৰ সূচনা কৰিছে।
প্ৰধানমন্ত্ৰীগৰাকীয়ে এইদৰে টুইট কৰে;
‘’আপোনাক @satyanadella লগ পাই আনন্দিত হৈছো। প্ৰযুক্তি আৰু উদ্ভাৱনৰ ক্ষেত্ৰত ভাৰতৰ অগ্ৰগতিয়ে এটি টেক-নেতৃত্বাধীন বিকাশৰ যুগৰ সূচনা কৰিছে। গ্ৰহটোক ৰূপান্তৰিতকৰণৰ সম্ভাৱনাসম্পন্ন চিন্তাৰে আমাক যুৱক-যুৱতীসকল পৰিপূৰ্ণ।”

Prime Minister's Office
PM meets with Satya Nadella, Chairman and CEO of Microsoft Corporation
05 JAN 2023 3:08PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi met with Satya Nadella, Chairman and CEO of Microsoft Corporation and said that India's strides in technology and innovation are ushering in an era of tech-led growth.
The Prime Minister tweeted;
‘’Glad to have met you @satyanadella. India's strides in technology and innovation are ushering in an era of tech-led growth. Our youth is filled with ideas which have the potential to transform the planet.”