Prime Minister's Office
PM meets with Satya Nadella, Chairman and CEO of Microsoft Corporation
05 JAN 2023 3:08PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi met with Satya Nadella, Chairman and CEO of Microsoft Corporation and said that India's strides in technology and innovation are ushering in an era of tech-led growth.
The Prime Minister tweeted;
‘’Glad to have met you @satyanadella. India's strides in technology and innovation are ushering in an era of tech-led growth. Our youth is filled with ideas which have the potential to transform the planet.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা মাইক্রোসোফ কোর্পোরেসনগী চিয়ারমেন অমসুং সি.ই.ও সত্য নাদেল্লাগা উনখ্রে
05 JAN 2023 3:08PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা মাইক্রোসোফ কোর্পোরেসনগী চিয়ারমেন অমসুং সি.ই.ও সত্য নাদেল্লাগা উনখ্রে অমসুং তেক্নোলোজিনা মাঙজিল থাদুনা চাউখৎপা পুরকপা যুগ অমদা তেক্নোলোজি অমসুং ইন্নোবেসন্দা ভারতকী তৌবা ঙম্বশিংগী শীজিন্নফম লৈরে হায়না ফোঙদোকখি।
প্রধান মন্ত্রীনা ত্বিৎ তৌখি;
“অদোমগা@satyanadella উনবদা হরাওই। তেক্নোলোজিনা মাঙজিল থাদুনা চাউখৎপা পুরকপা যুগ অমদা তেক্নোলোজি অমসুং ইন্নোবেসন্দা ভারতকী তৌবা ঙম্বশিংগী শীজিন্নফম লৈরে। গ্রহ অসি অওনবা পুরকপা ঙমগদবা অনৌবা ৱাখল্লোনশিংনা ঐখোয়গী নহারোলশিং পীক থল্লে”।