প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
ইজৰাইলৰ প্ৰধানমন্ত্ৰী বেঞ্জামিন নেতানয়াহুৰ সৈতে প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ বাৰ্তালাপ
11 JAN 2023 6:22PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে আজি ইজৰাইলৰ প্ৰধানমন্ত্ৰী বেঞ্জামিন নেতানয়াহুৰ সৈতে টেলিফোনিক বাৰ্তালাপত মিলিত হয়।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে ষষ্ঠবাৰৰ বাবে ইজৰাইলৰ প্ৰধানমন্ত্ৰী হিচাপে নিৰ্বাচিত হোৱাৰ বাবে নেতানয়াহুক উষ্ম অভিনন্দন জ্ঞাপন কৰে আৰু তেওঁক এক সফল কাৰ্যকালৰ শুভেচ্ছা জ্ঞাপন কৰে।
দুয়োগৰাকী নেতাই শেহতীয়া বছৰসমূহত ভাৰত-ইজৰাইল কৌশলগত অংশীদাৰিত্বৰ দ্ৰুত অগ্ৰগতিত সন্তুষ্টি ব্যক্ত কৰে আৰু বিভিন্ন ক্ষেত্ৰত কৌশলগত সহযোগিতা অধিক শক্তিশালী কৰাৰ সম্ভাৱনাৰ ওপৰত সহমত পোষণ কৰে।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে নেতানয়াহুক শীঘ্ৰে ভাৰত ভ্ৰমণৰ বাবে আমন্ত্ৰণ জনায়।

Prime Minister's Office
PM speaks to His Excellency Benjamin Netanyahu, Prime Minister of Israel
11 JAN 2023 6:22PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi spoke on telephone today with His Excellency Benjamin Netanyahu, Prime Minister of Israel.
Prime Minister conveyed his warm congratulations to H.E. Netanyahu for his election as the Prime Minister of Israel for a sixth time, and wished him a very successful tenure.
The two leaders expressed satisfaction at the rapid progress in the India-Israel Strategic Partnership in recent years, and agreed on the potential for further strengthening strategic cooperation in a variety of areas.
Prime Minister invited H.E. Netanyahu to visit India at an early date.