প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা ইজরেলগী প্রধান মন্ত্রী বেঞ্জামিন নেতনয়াহুগা ৱারি শানখ্রে
11 JAN 2023 6:22PM by PIB Imphal
ঙসি প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ইজরেলগী প্রধান মন্ত্রী বেঞ্জামিন নেতনয়াহুগা তেলিফোন্দা ৱারি শানখ্রে।
মহাক ৬রকশুবা ওইনা ইজরেলগী প্রধান মন্ত্রী ওইনা খল্লকপদা প্রধান মন্ত্রী মোদীনা নেতনয়াহুগী মফমদা নুংঙাইবা ফোঙদোকখি অমসুং মাইপাকপা তার্ম অমগীদমক মহাক্কী মফমদা য়াইফ-পাউজেল পীখি।
চহি খর অসিদা ভারত-ইজরেলগী অচেৎপা মরুপ-মপাং ওইবা মরি য়াংনা চাউখৎলকপদা লুচিংবা অনিনা অপেনবা ফোঙদোকখি অমসুং তোঙান-তোঙানবা হিরমশিংদা মখা তানা মতেং পীনবা হেনগৎহনবা হায়না য়ানখি।
প্রধান মন্ত্রী নেতনয়াহু অথুবা মতমদা ভারত্তা লাক্নবা প্রধান মন্ত্রীনা চেবাউ পীখি।

Prime Minister's Office
PM speaks to His Excellency Benjamin Netanyahu, Prime Minister of Israel
11 JAN 2023 6:22PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi spoke on telephone today with His Excellency Benjamin Netanyahu, Prime Minister of Israel.
Prime Minister conveyed his warm congratulations to H.E. Netanyahu for his election as the Prime Minister of Israel for a sixth time, and wished him a very successful tenure.
The two leaders expressed satisfaction at the rapid progress in the India-Israel Strategic Partnership in recent years, and agreed on the potential for further strengthening strategic cooperation in a variety of areas.
Prime Minister invited H.E. Netanyahu to visit India at an early date.