ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
କଳା ଜ୍ୱର ରୋଗ ହ୍ରାସ ପାଉଥିବାରୁ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ ସନ୍ତୋଷ ବ୍ୟକ୍ତ
କଳାଜର ରୋଗ ସମ୍ପର୍କରେ ନିଜ ‘ମନ କି ବାତ କାର୍ଯ୍ୟକ୍ରମ’ର କିଛି ଅଂଶ ଶେୟାର କଲେ
06 JAN 2023 9:01PM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ କଳାଜ୍ୱର ରୋଗ ମାମଲା ହ୍ରାସ ପାଉଥିବାରୁ ସନ୍ତୋଷ ବ୍ୟକ୍ତ କରିଛନ୍ତି । କଳା ଜର ରୋଗ ସମ୍ପର୍କରେ ସେ ମନ କି ବାତ କାର୍ଯ୍ୟକ୍ରମର କିଛି ଅଂଶ ମଧ୍ୟ ଶ୍ରୀ ମୋଦୀ ଶେୟାର କରିଛନ୍ତି ।
କେନ୍ଦ୍ର ସ୍ୱାସ୍ଥ୍ୟ ମନ୍ତ୍ରୀ ଡଃ ଡଃ ମନସୁଖ ମାଣ୍ଡଭୀୟଙ୍କ ଟ୍ୱିଟ ପ୍ରତ୍ୟୁତ୍ତରରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ କହିଛନ୍ତି;
“ଉତ୍ସାହପ୍ରଦ ଧାରା...ଏହାକୁ ବଜାୟ ରଖିବା ଓ କଳାଜରକୁ ହଟାଇବା ।
ଗତ ମାସର #MannKiBaatରେ ଏ ସମ୍ପର୍କରେ ମୋର ବକ୍ତବ୍ୟକୁ ମଧ୍ୟ ଶେୟାର କରୁଛି ।”

Prime Minister's Office
PM expresses happiness on declining cases of Kala Azar disease
Also shares his Mann Ki Baat’s excerpts on the Kala Azar disease
06 JAN 2023 5:20PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed his happiness on the declining cases of Kala Azar disease. Shri Modi also shared his Mann Ki Baat’s excerpts on the Kala Azar disease.
Responding to a tweet by Union Health Minister, Dr Mansukh Mandaviya, the Prime Minister said;
“Encouraging trend...let us keep at it and eliminate Kala Azar.
Also sharing what I had spoken on this subject during last month's #MannKiBaat.