প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে চৰ্দাৰ পেটেলৰ প্ৰতি তেওঁৰ পূণ্য তিথিত শ্ৰদ্ধাৰ্ঘ্য অৰ্পণ কৰে
15 DEC 2022 9:52AM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে চৰ্দাৰ পেটেলৰ প্ৰতি তেওঁৰ পূণ্য তিথিত শ্ৰদ্ধাৰ্ঘ্য অৰ্পণ কৰে আৰু ভাৰতবৰ্ষ প্ৰতি তেওঁৰ চিৰসেউজ অৱদানৰ কথা স্মৰণ কৰে।
এটা টুইটত, প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কয়;
"মই চৰ্দাৰ পেটেলৰ প্ৰতি তেওঁৰ পূণ্য তিথিত শ্ৰদ্ধাৰ্ঘ্য অৰ্পণ কৰিছো আৰু ভাৰতৰ প্ৰতি, বিশেষকৈ আমাৰ দেশখনক একত্ৰিত কৰাত আৰু সৰ্ব-দিশৰ বিকাশক গতি দিয়াত তেওঁৰ চিৰসেউজ অৱদানৰ কথা স্মৰণ কৰিছো।"

Prime Minister's Office
PM pays homage to Sardar Patel on his Punya Tithi
15 DEC 2022 9:52AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has paid homage to Sardar Patel on his Punya Tithi and recalled his everlasting contribution to India.
In a tweet, the Prime Minister said;
"I pay homage to Sardar Patel on his Punya Tithi and recall his everlasting contribution to India, especially in uniting our nation and giving impetus to all-round development."