প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা শ্রী সুখৱিন্দর সিংহ সুখুনা হিমাচল প্রদেশকী সি.এম. ওইনা ৱাশক লৌবদা নুংঙাইবা ফোঙদোকখ্রে
11 DEC 2022 4:45PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা শ্রী সুখৱিন্দর সিংহ সুখুগী মফমদা মহাক্না হিমাচল প্রদেশকী মুখ্য মন্ত্রী ওইনা ৱাশক লৌখিবদা নুংঙাইবা ফোঙদোকখ্রে‍।
ত্বীত অমদা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“শ্রী সুখৱিন্দর সিংহ সুখু জীগী মফমদা হিমাচল প্রদেশগী সি.এম. ওইনা ৱাশক লৌখিবদা নুংঙাইবা ফোঙদোকচরি‍। হিমাচল প্রদেশ মখা তানা চাউখৎনবগীদমক কেন্দ্রগী মায়কৈদগী পাংবা য়াবা মতেং পুম্নমক পাংগনি হায়না ঐনা থাজবা পীজরি‍।”

Prime Minister's Office
PM congratulates Shri Sukhwinder Singh Sukhu on taking oath as Himachal Pradesh CM
11 DEC 2022 4:45PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Shri Sukhwinder Singh Sukhu on taking oath as Chief Minister of Himachal Pradesh.
In a tweet, the Prime Minister said;
"Congratulations to Shri Sukhwinder Singh Sukhu Ji on taking oath as Himachal Pradesh CM. I assure all possible cooperation from the Centre to further the development of Himachal Pradesh."