প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা আর্মদ ফোর্সেস ফ্লেগ দে থৌরমদা আর্মদ ফোর্সশিং ইকায়খুম্নবা উৎখ্রে
07 DEC 2022 5:58PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা আর্মদ ফোর্সেস ফ্লেগ দে থৌরমদা আর্মদ ফোর্সশিংগী থৌনা অমসুং কৎথোকপা ইকায়খুম্নবা উৎখ্রে।
ত্বিৎ অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“ ঙসি আর্মদ ফোর্সেস ফ্লেগ দেদা, ঐখোয়গী আর্মদ ফোর্সশিংগী থৌনা অমসুং কৎথোকপা ঐখোয়না ইকায়খুম্নবা উৎলি। চহি কয়াগী মমাঙদগী, ঐখোয়গী লৈবাক অসি ঙাক-শেন্নবা অমসুং মপাঙ্গল কনবা ভারত অমা শেমগৎনবা মখোয়না মাঙজিল থাদুনা লাক্লি। আর্মদ ফোর্সেস ফ্লেগ দে ফন্দদা মতেং পাংনবা ঐনা ময়াম পুম্নমক্কী মফমদা হায়জরি”।

Prime Minister's Office
PM salutes armed forces on Armed Forces Flag Day
07 DEC 2022 5:58PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has saluted the valour and sacrifices of armed forces on the occasion of Armed Forces Flag Day.
In a tweet, the Prime Minister said;
"Today, on Armed Forces Flag Day, we salute the valour and sacrifices of our armed forces. Since decades, they are at the forefront of protecting our nation and contributing to a stronger India. I also urge you all to contribute to the Armed Forces Flag Day Fund."