প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা মহাপরিনির্ভান দিৱাসতা দোক্তর বাবাসাহেব আম্বেদকারগী মফমদা ইকায়খুম্নবা উৎখ্রে
06 DEC 2022 9:44AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা মহাপরিনির্ভান দিৱাসতা দোক্তর বাবাসাহেব আম্বেদকারগী মফমদা ইকায়খুম্নবা উৎখ্রে অমসুং ঐখোয়গী লৈবাক্কীদমক মহাক্না পাংথোক্লম্বা শিংথানিঙাই ওইরবা থবকশিং নিংশিংখ্রে।
ত্বিৎ অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“মহাপরিনির্ভান দিৱাসতা, ঐনা দোক্তর বাবাসাহেব আম্বেদকরগী মফমদা ইকায়খুম্নবা উৎলি অমসুং ঐখোয়গী লৈবাক্কীদমক মহাক্না পাংথোক্লম্বা শিংথানিঙাই ওইরবা থবকশিং নিংশিংলি। মহাক্না হোৎনখিবা থবকশিং অদুনা মীওই মিল্লিয়ন কয়াদা থাজবা পীখি অমসুং পাক-চাউরবা ভারতকী সংবিধান অমা শেম্নবা মহাক্না পাংথোকখিবা থবকশিং কৈদৌঙৈদা কাউবা ঙম্লোই”।

Prime Minister's Office
PM pays homage to Dr. Babasaheb Ambedkar on Mahaparinirvan Diwas
06 DEC 2022 9:44AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has paid homage to Dr. Babasaheb Ambedkar on Mahaparinirvan Diwas and recalled his exemplary service to our nation.
In a tweet, the Prime Minister said;
"On Mahaparinirvan Diwas, I pay homage to Dr. Babasaheb Ambedkar and recall his exemplary service to our nation. His struggles gave hope to millions and his efforts to give India such an extensive Constitution can never be forgotten."