ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ସ୍ଥାପନା ଦିବସ ଅବସରରେ ବିଏସଏଫ କର୍ମଚାରୀଙ୍କୁ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ ଶୁଭେଚ୍ଛା
01 DEC 2022 9:06AM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ବିଏସଏଫ ସ୍ଥାପନା ଦିବସ ଅବସରରେ ବିଏସଏଫ କର୍ମଚାରୀ ଓ ସେମାନଙ୍କ ପରିବାରବର୍ଗଙ୍କୁ ଶୁଭେଚ୍ଛା ଜଣାଇଛନ୍ତି । ଭାରତର ସୁରକ୍ଷା ତଥା ନିଷ୍ଠାର ସହ ଦେଶସେବାରେ ବିଏସଏଫର ଅସାଧାରଣ ଟ୍ରାକ ରେକର୍ଡକୁ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ପ୍ରଶଂସା କରିଛନ୍ତି ।
ଏକ ଟ୍ୱିଟରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ କହିଛନ୍ତି;
“ସମସ୍ତ @BSF_India କର୍ମଚାରୀ ଓ ସେମାନଙ୍କ ପରିବାରବର୍ଗଙ୍କୁ ବିଏସଏଫ ସ୍ଥାପନା ଦିବସର ଶୁଭେଚ୍ଛା । ଭାରତର ସୁରକ୍ଷା ତଥା ନିଷ୍ଠାର ସହ ଦେଶସେବାରେ ଏହି ବଳର ଟ୍ରାକ ରେକର୍ଡ ଅସାଧାରଣ । ପ୍ରାକୃତିକ ବିପର୍ଯ୍ୟୟ ଭଳି ଆହ୍ୱାନମୂଳକ ପରିସ୍ଥିତିରେ ବିଏସଏଫର ମହତ କାର୍ଯ୍ୟ ପ୍ରଶଂସନୀୟ ।”

Prime Minister's Office
PM greets BSF personnel on their Raising Day
01 DEC 2022 9:06AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has greeted the BSF personnel and their families on the occasion of BSF's Raising Day. PM also acknowledged the outstanding track record of BSF force while protecting India and serving our nation with utmost diligence.
In a tweet, the Prime Minister said;
"Raising Day greetings to all @BSF_India personnel and their families. This is a force with an outstanding track record of protecting India and serving our nation with utmost diligence. I also appreciate the noble work of BSF during challenging situations like natural disasters."