প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না নাগালেন্দগী মীয়ামদা মখোয়গী রাজ্য শেমখিবগী নুমিৎনা লাকপদা য়াইফ পাউজেল পীখ্রে
01 DEC 2022 9:04AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা নাগালেনগী মীয়ামদা মখোয়গী রাজ্য শেমখিবগী নুমিৎনা লাকপদা য়াইফ পাউজেল পীখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা ত্বিত তৌখি;
“নাগালেনগী মীয়ামদা মখোয়গী রাজ্য শেমখিবগী নুমিৎনা লাকপদা য়াইফ পাউজেল পীজরি। থৌনা ফবা, হোৎনবা কনবা অমসুং চান্না-চিন্ননা মহৌশাগা লৈমিন্নরিবদা মীৎয়েং থম্লিবা নাগালেন্দগী চৎনবীদা ভারতনা য়াম্না চাউথোকচবা পোকই। ঐহাক্না তুংদা লাক্কদবা চহিশিংদসু নাগালেন্দনা মখা তানা চাউখৎপা ওইরসনু হায়না থৌনিজরি।”

Prime Minister's Office
PM extends best wishes to the people of Nagaland on their Statehood Day
01 DEC 2022 9:04AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has extended best wishes to the people of Nagaland on their Statehood Day.
The Prime Minister tweeted;
"Best wishes to the people of Nagaland on their Statehood Day. India takes great pride in the culture of Nagaland, which emphasises on courage, hardwork and living in harmony with nature. I pray for the continuous success of Nagaland in the years to come."