প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা ইস্রো অমসুং এন.এস.আই.এল.গী মফমদা পি.এস.এল.ভি. সি৫৪ মিসন মায় পাক্না থাগৎখিবগী নুংঙাইবা ফোঙদোকখ্রে
26 NOV 2022 6:07PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রীনা ইস্রো অমসুং এন.এস.আই.এল.গী মফমদ পি.এস.এল.ভি. সি৫৪ মিসন মায় পাক্না থাগৎখিবগী নুংঙাইবা ফোঙদোকখ্রে‍। শ্রী মোদীনা থাগৎপগী থবক অসিনা শরুক য়াখিবা কম্পেনী পুম্নমক্কী মফমদসু নুংঙাইবা ফোঙদোকখি‍।
ত্বীত পরিং অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“পি.এস.এল.ভি. সি৫৪ মিসন মায় পাক্না থাগৎপদা @ISRO অমদি NSIL গী মফমদা নুংঙাইবা ফোঙদোকচরি‍। ই.ও.এস.-০৬ সেতলাইত অসিনা ঐখোয়গী সমুদ্রগী রিসোর্সশিং হেন্না মপুং ফানা শীজিন্নবদা মতেং ওইরগনি‍।”
“ইন্দিয়ন কম্পেনী @PixxelSpace অমদি @DhruvaSpace দগী সেতলাইত ৩ থাগৎখিবসিনা, স্পেস তেক্নোলোজীদা ভারতকী হৈথোই শিংথোইবা মপুং ফানা ফংলগদবা, অনৌবা মতম অমগী অহৌবা ওইরে‍। থাগৎখিবা অসিদা শরুক য়াখিবা কম্পেনী পুম্নমক অমদি মীপুম খুদিংমক্কী মফমদা নুংঙাইবা ফোঙদোকচরি‍।”

Prime Minister's Office
PM congratulates ISRO and NSIL on successful launch of PSLV C54 mission
26 NOV 2022 6:07PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated ISRO and NSIL on the successful launch of the PSLV C54 mission. Shri Modi has also congratulated all those companies involved in this launch.
In a series of tweets, the Prime Minister said;
"Congratulations to @ISRO and NSIL on the successful launch of PSLV C54 mission. The EOS-06 satellite will help in optimizing utilization of our maritime resources."
"The launch of 3 satellites from Indian companies @PixxelSpace and @DhruvaSpace heralds the beginning of a new era, where Indian talent in space technology can be fully realized. Congratulations to all the companies and everyone involved in this launch."